top of page

Året var 2009; Superentreprenören Erik Paulsson & jag!


Inspirerande möten är något av det bästa jag vet. Tacksam och glad att vi fick möjligheten att intervjua Erik mitt under tennisveckan i Båstad 2009. Jag har haft förmånen att få intervjua Erik ett antal gånger under årens lopp. Och under de åren som det arrangerades Hamnfest i Båstad var Erik alltid med och invigde/högtidstalade.


Det är en sann glädje att få lyssna på Eriks klokord, och för hans brinnande intresse för sin hembygd, att verka både här och i hela landet.


Ett av de bästa/roligaste minnena jag har är den gången när vi arrangerade Företagardagarna i JAS hangaren i Ängelholm och Erik skulle hålla föredrag.

Jag frågade Erik hur han jag ville att jag skulle presentera honom?


- Du kan säga vad du vill, du känner ju mig, sa Erik.


Sagt och gjort, jag presenterad Erik och sedan hände det som inte fick hända; bilnycklarna var bort, bilen var felparkerad, Koenigsegg skulle in i JAS hangaren - allt var planerat i minsta detalj.......och inget blev som vi hade tänkt.


Det blev bra till slut - och den stora frågan i pausen var hur länge vi hade repat inför detta - och då kontrade jag att "min erfarenhet som konferencier räddade situationen - eller som Nalle Puh säger; Jag är beredd, vad som helst kan hända."


Comentarios


bottom of page