top of page

Alltså - jag väger 92 kg...

Uppdaterat: 22 juni 2021


...med dessa 2 "ryggsäckar" som Mats nu "tvingar" mig att ha! Det hela började med att jag sa till Mats att jag har min fina bruna resväska och den kommer jag att packa i! Ni skulle hört Mats:

- Men Ingrid, det förstår du väl att vi kan inte ha en sådan stor resväska i bilen, vi har inte plats till det!

- Men Mats, du har ju en stor fin bil klart jag får plats med min väska där!


Vad tror ni hände? I förra veckan kom ett stor paket, avsändare Mats Eriksson! Då hade han varit och handlat väska till mig på Thule och här står jag nu med en framväska och en bakväska med en total vikt på 92 kg! (vem som väger vad- det säger jag inte)


Jag har nu avverkat mitt första dygn på min sommarresa - som blev en Göteborgs tripp för att träffa 2 av mina 3 flickor. Så nu säger jag hej då till Göteborg och beger mig till Jakobsberg - utanför Stockholm.


Alltså, detta är så kul - hej då från Ingrid
2 Comments


evasaarnak
Jun 22, 2021

Härligt Ingrid🤩nu är du redo för din sommarjobbresa!! Enjoy🥰

Like
Ingrid Ohlsson
Ingrid Ohlsson
Jun 22, 2021
Replying to

Eller hur Eva, jag är såå redo och såå spänd på allt som kommer att hända 🥰 kram fina 🤗❤️

Like
bottom of page