top of page

Båstad 30 mars - Ingrid föreläser och just Du är välkommen!


Torsdag 30 mars kl. 18.30 på församlingsgården i Båstad (Köpmansgatan 3, 269 33 Båstad) är du och din vän varmt välkomna att lyssna på min föreläsning; "Ingrid - Vägen, Valet & Kärleken"

Känner mig ödmjuk och tacksam för Fredrika Bremer förbundet i Båstad som bjudit in mig att föreläsa om mitt liv som entreprenör och med många strängar på min lyra! Jag skall alltså sammanfatta mitt liv så här långt på cirka 45 minuter, spännande utmaning för mig.


Och det är ju just det vi behöver, spännande utmaningar i våra liv! Så denna kväll, förutom att jag skall föreläsa kommer jag också att ge dig som är där några tips och tankar som jag har följt i mitt liv - allt för att skapa mitt bästa liv i alla beslut jag tagit och tar varje dag!


Min mission i allt jag gör har alltid varit DLX - det lilla extra - så vad är din mission i ditt liv?


Så varmt välkomna till en kväll som kommer att handla om några av mina roller som projektledare i nöjesbranschen, föreläsare, konferencier, filmproducent och festivalarrangör och lite till!


Entré är 50 kr och det bjuds på smörgåsfika och lotteri.


Hoppas vi ses, varm kram från Ingrid
Comments


bottom of page