top of page

Båstad kyrka, minnesdag Förintelsen 2024


Vilken tänkvärd minnesstund vi fick tillsammans idag. Fina Mariakyrkan i Båstad med elever från åk 9 från Strandängskolan och flera kända Båstad ansikten såg jag bänkraderna. Åsa Egnér, präst, höll ett så vackert tal, det tändes ljus i hela kyrkan och det tändes ljus för de platser i världen där det har varit eller är krig idag 2024.

Musikerna Joachim Nilsson och Buzor Nenic bjöd på underbart vacker musik och sångfågeln Agnes Cecilia Arensten sjöng en så passande låt - se filmen så får du uppleva en del av denna magiska timme.

Jag bidrog med en berättelse om min vänskap med Emerich Roth, som jag är så stolt över och att jag kan få bidra med framtidshopp för de viktigaste vi har i vårt samhälle; våra ungdomar!

Ödmjuk och tacksam för en fin dag, varm kram från Ingrid

1 Comment


christinamh.lundberg
Jan 27

❤️❤️❤️

Like
bottom of page