top of page

Balsam för själen - goda vänner & egenodlade jordgubbar!


Ja denna filmen spelade jag in i helgen! Jag blev så inspirerad av mötet med goda vänner, världens vackraste kolonilott, färska jordgubbar direkt från jordgubbsodlingen, den vackra gräsmattan, de underbara blommorna och framför allt vårt härliga samtal under kvällen. Detta mina vänner är balsam för själen och för min egen del var det också ett startskott för det som komma skall hela denna sommaren. Jag liksom laddade mina batterier här på kolonin.

Så hur laddar du dina batterier? Gör du det varje dag eller? Fångar du tillfällena som dyker upp framför dig och gör något bra av det, både för dig själv och för din omgivning?

Tänka alla dessa val vi har hela tiden. Mitt val blev att fånga tillfället och i ren inspiration göra min tisdagsfilm för att dela med mig av min känsla. Eller som det heter "Fånga dagen".


Ta hand om dig och varför inte fånga hela veckan - kram från Ingrid

Comments


bottom of page