top of page

Grattis - nu börjar kapitel nr 56!


Jag känner mig ödmjuk och tacksam att få fira min födelsedag igen - kapitel 56 i min livsresa. Jag är stolt över att jag gett mig själv den finaste födelsedagspresenten någonsin; jag stannade upp mitt i livet, jag rensade ut både på insidan och utsidan av mig själv.


Nu står jag redo för mina nya utmaningar, som känns så otroligt spännande. Med en unik adressbok och ett stort kontaktnät på sociala medier tar jag mig nu an utmaningen att bygga ett nätverk med människor som jag känner och människor som jag inte känner - ännu! Tillsammans skall vi se till att stötta och finnas där för varandra och skapa våra bästa liv, någonsin!


Därför har jag spelat in denna filmen, för att du skall få en bild av vem jag är. Och vill du ingå i mitt nätverk med inspirerande, personliga och underbara människor så är det bara att höra av dig till mig. (hej@ingridohlsson.se alt. skriv till mig på messenger)


Livet, livet, livet - det är det vi skall leva medans dagarna går!


Varm födelsedagskram från IngridKommentare


bottom of page