top of page

Här är svaret = varför jag älskar mina konferencier uppdrag!

Allting börjar någonstans och för min del kommer jag så väl ihåg mitt första konferencier uppdrag. Det var i Malmö, året var 1988 och vi hade lunchunderhållning på KulturAF i Malmö där jag jobbade. Det var så pirrigt att gå upp på scenen och när jag var klar så bara älskade jag det, och så har det fortsatt år efter år.

Övning ger färdighet, det kan jag hålla med om och samtidigt vill jag verkligen poängtera att för mig är varje nytt uppdrag unikt. Det finns inget event som liknar det andra och därför är det så viktigt med förberedelser, rätt information och genomgång/körschema för tillfället.

Och en sak till; det är i möten med människor saker händer och det är en viktig ingrediens i mina konferencier uppdrag. Har vi kul på scen och är trygga med varandra så har vi en nöjd publik och en nöjd arrangör, så enkelt är det!

Ser framemot att höra ifrån dig, när du behöver en konferencier som älskar sina uppdrag på scen!

// IngridComments


bottom of page