top of page

Howdy från Sheriff Tine

Uppdaterat: 4 maj 2020Har du besökt "Old Western Store" i Annelöv - på den skånska prärien? Om inte så vill jag varmt rekommendera dig/Er att göra detta. Första gången jag besökte butiken gick jag runt och kikade en hel eftermiddag. Att Tine, sheriff & owner lyckats skapa denna butik med western känsla mitt ute på den skånska landsbygden är imponerade. Det är som att ta sig till den amerikanska western med allt som finns både i butiken och utanför.


Återigen slår mig tanken hur "tokiga" vi småföretagare är, precis som Tine presenterar sig i filmen. Vi vill så mycket, vi ser alltid möjligheterna i allt som händer och har förmågan att skapa upplevelser för allt och alla!


Så nu sitter du säkert och tänker; ja jag känner ju också en superentreprenör - en som är precis som Tine! Och någonstans inom dig har du kanske också en längtan att göra något eget - hitta ditt "why" och skapa ditt bästa liv!


Hoppas att detta kan inspirerar dig till att ta ditt nästa steg i ditt bästa liv!


Ha en fin vecka - varm kram från Ingrid
Comments


bottom of page