top of page

Ingrid som "Skavlan" i Almedalen - behöver du också en Ingrid - hör av dig!


Sommaren 2020 befinner jag mig i Almedalen från den 30 juni - 3 juli. Behöver du en konferencier eller moderator så hör gärna av dig!


Mitt första uppdrag som moderator i Almedalen var sommaren 2015, då var det ämnet LOU (Lagen om offentlig upphandling). Det har blivit många olika uppdrag under årens lopp, allt från moderator, konferencier och att deltaga i olika paneldebatter.

Ämne som ligger mig varmt om hjärtat är; Varför starta företag, att vara mentor, att våga följa sitt hjärta i det jag gör, integrationsfrågor, Röda Korset, Rotary, barn och ungdomar, Attityd och Eldsjälar, resor i världen samt såklart att föreläsa och visa min film om Emerich Roth. Jag har många områden som intresserade mig, så hör gärna av dig för vidare diskussioner - om du behöver en Ingrid!

 

Comments


bottom of page