top of page

Jag älskar min nya......

...hemsida! Jag blir glad i hjärtat att den förmedlar precis vem jag är, hur jag är och vad jag gör. Och nu med facit i handen, så skall jag ta dig med på en resa som började för cirka ett år sedan (och som kanske kan inspirerar dig till att också följa ditt hjärta i ditt liv)


Jag hade bestämt mig för att skapa en ny hemsida och kontaktade ett företag som gör hemsidor. Jag skrev att jag ville träffa dom på ett fik inne i stan - anledningen till detta var att jag ville att dom skulle vara fokuserade på vårt möte och verkligen känna in vad jag ville.


Jag fick svar tillbaka; du är så välkommen hit till vårt kontor - jag är på plats måndag- fredag mellan kl 08.00 - 17.00! Lyssnade hen - nej! Alltså blev det inget möte!


Nästa försök till att hitta någon som kunde hjälpa mig med min nya hemsida fick jag via en vännina. Skriv till hen på messenger - där svarar hen alltid! Sagt och gjort, jag skrev på messenger - och fick aldrig någon återkoppling!


Hmmm, tänkte jag - jag får nog släppa det hela ett tag! Och vad hände då, jo jag träffade en person som bland annat ger ut en egen tidning och är väldigt engagerad i sin hembygd. Vi "sprang" på varandra och jag blev inbjuden på ett glas "gott att dricka". När det var dags för mig att bege mig hemåt, fick jag frågan som ställde det hela på sin spets;


- Ingrid - hur gör jag om jag vill följa dig i allt du hittar på?

Hoppla, tänkte jag - nu måste jag få till min hemsida precis så som jag vill ha den.


Och vad hände då, jo Campus Webbyrå i Helsingborg dök upp i mitt flöde, jag tog kontakt med dom, fick ett möte, Martina lyssnade och förstod precis vad jag behövde för att skapa min hemsida - och då fick jag träffa webbdesigner Lisa-Mari (ung, student, designer, duktig på att lyssna in, gillar marknadsföring + lite till av allt).

Jag har jobbat med många olika slags människor i mitt liv - det är väldigt berikande - livet handlar för mig om att ge & få.


Lisa-Mari kommer jag alltid att kunna stå som referens för, därav mitt inlägg här på min hemsida; "Grattis till den som anställer Lisa-Mari!"


När vi hjälper varandra, finns där för varandra - det är då det magiska händer.

Och när vi "vågar" följa vår magkänsla och intuition - då händer det lite till.


Så till Er alla som har kommit så här långt i texten; tack för du läser mitt inlägg om att våga följa sitt hjärta - ta hand om dig och se till att ha en underbart fin dag!


Varm kram från IngridComments


bottom of page