top of page

Kapitel 56:14, se möjligheten och bli vinnare - i ditt eget liv!

Uppdaterat: 13 sep. 2020
Tacksam och glad är jag - resan jag gör i mitt eget liv är ju ett utmärkt sätt att lära mig. Och jag lär mig, varje dag i alla möten med människor, samtal, böcker jag läser, poddar jag lyssnar på, zoom möten jag arrangerar - ja, precis hela tiden kommer lärdom till mig.


Vet ni, jag har jobbat med människor i hela mitt liv - jag har coachat, sett möjligheter, lyssnat, funderat, kommit med ideér, sammanfört människor som jag känner att ni måste träffa varandra. OJ, vad saker jag har varit med om!


Och nu, när jag skriver kapitel 56:14 (japp, jag fyllde 56 år för 14 dagar sedan) så känner jag i hela mitt hjärta att jag är på så rätt väg igen, i det jag gör och de beslut jag tar.


Så till dig som känner att du vill ha en förändring i ditt liv, kanske är du arbetslös och letar efter ett nytt jobb, eller så letar du efter en business att jobba med hemifrån eller någonstans i världen. Eller vill så du helt enkelt bli coachad eller ha ett förutsättningslöst samtal med mig!


Varmt välkommen att höra av dig och ge dig själv 30 minuter att lyssna på mitt föredrag - det är gratis och du förbinder dig inte till något mer än att lyssna. Eller så bokar vi tid för ett samtal, dig och mig emellan.


Jag ser framemot din återkoppling - fånga dagen och tillfället och DU, de som ser möjligheterna är de som blir vinnarna!


Varma hälsningar från Ingrid

(Enklast når du mig på hej@ingridohlsson.se)
bottom of page