top of page

🌟LYX Ă€lskar MODERATOR uppdrag 🌟


Det finns en anledning att jag mÄnga gÄnger skriver "Ingrid - personligt hela vÀgen" i mina inlÀgg pÄ olika sociala medier. Jag gör nÀmligen precis det jag Àlskar att göra och precis det som bilder visar;

Ingrid moderator - leder en tillstÀllning frÄn scen, oftast mÄnga personer som deltar. Kan vara bÄde i paneldebatter, publik eller nÄgot som uppdragsgivaren önskar. Vid dessa tillstÀllningar gÀller det att ha koll pÄ alla, se till att alla pratar lagom mycket och lagom lite - man kan sÀga att det krÀvs en form av fingertoppskÀnsla för det hela! Som mest har jag haft 80 personer involverade under 10 dagars tid (ja, det var pÄ en och samma gÄng) och som minst 2 personer. Det viktigaste Àr att ha en bra dialog i första hand om den som anlitar mig sÄ jag fÄr bilden av upplÀgget. Sedan tillkommer alla som pÄ nÄgot sÀtt skall involveras frÄn scen och dÀr fÄr jag nog skriva att hÀr kommer min bÀsta styrka till gagn för alla; jag Àr trygg pÄ scen, jag Àlskar mina uppdrag och framför allt att se till att bÄde publik och deltagare kÀnner sig trygga = dÄ blir vi alla vinnare! Vill du lÀsa mer/boka mig/fÄ offert sÄ vÀlkommen in pÄ https://www.ingridohlsson.se/offert


Mitt nÀsta inlÀgg kommer att handla om mig som konferencier!

Önskar dig en ljuvlig dag 🌟

// Ingrid

Comments


bottom of page