top of page

Mästerlig utställning på DunkersMed öppet sinne och nyfikenhet begav jag mig till utställningen "aquanauts_expeditionen till Siljansringen i juni 1897" som just nu visas på Dunkers Kulturhus i Helsingborg. Fram till den 6 november 2022 finns det möjlighet att uppleva denna mästerliga utställning. Jag är djupt imponerad över det jag fick se, hur ett över 100 årigt material från skaparna Beata Gardelius och Inga-Lisa Blomgren gestaltar sig med dagens teknik.


Denna utställning väcker många tankar om hur vi alla beter oss i vårt samhälle vad vi ser och vad vi upplever. Genom teckningar, fotografier och och skulpturer fick jag möjligheten att backa mig själv tillbaka till slutet på 1800 talet och för en stund vara "ett" med allt.


Magiskt ❤️ och tänkvärt ❤️ med kram från Ingrid


Comments


bottom of page