top of page

Möte med Ystads AllehandaJag älskar möten "på riktigt", samtalet och reflektioner om livet. När jag satt där med en god kopp kaffe och Fredrik intervjuade mig så kändes det inte så länge sedan jag gick på Österportgymnasiet och Starshine var ett "måste" varje torsdag. Nu är jag tillbaka och denna gången är det i resan vi gör, för att lyfta Sveriges Småföretagare.


Vi har träffat så många inspirerande småföretagare runt om i vårt avlånga land. Vilken kraft och vilken styrka alla har för att göra det som är deras kall i livet. Jag känner mig ödmjuk och tacksam för alla som delat med sig av sina historier och att vi får förtroendet att lyssna.


Nu går vi in i sista veckan av @45dagarontour och sedan börjar det spännande arbetet med att förpacka vårt material - så jag lär återkomma!


Allt gott från Ingrid

Comments


bottom of page