top of page

Min egen scendebut ❤I mitt jobb som artistförmedlare i Malmö skickade jag artister, dansband, dj kors och tvärs i hela Södra Sverige. Vi på Kulturarbetsförmedlingen flyttade vårt kontor till Drottningtorget i Malmö och skapade en mötesplats för kulturarbetare. Där kunde vi arrangera mindre forum och uppspelningar och såklart att vi hade en scen. – med glitterbackdrop. På denna scen har många blivande artister fått sjunga upp. En dag bestämde vi oss för att arrangerar lunchunderhållning, vi hade ju en scen!


Och när denna dagen kom så behövdes det någon som kunde presentera de olika artisterna. Ja, hur svårt kan det vara, tänkte jag och gick upp på scenen.

Jag älskar mina konferencier uppdrag och jag tackar min lyckliga stjärna att jag fick chansen att testa en gång för många år sedan. Det har blivit många konferencier uppdrag sedan första gången i Malmö och det bästa är att jag tycker fortfarande att det är lika roligt.

Comments


bottom of page