top of page

Mitt nästa uppdrag sker på Hamletscenen/Kronborg slott - välkommen ❤️



Tacksam, glad och stolt över mitt uppdrag som samtalsledare på Hamlet Scenens världspremiär av "Eko från Venedig" med efterföljande SAMTALSSALONGER.


HamletScenen har i samarbete med moderator Ingrid Ohlsson arrangerat ett antal spännande diskussionssalonger i omedelbar förlängning av föreställningarna. Varje kväll kommer moderatorn att sätta två kunniga debattörer i ett möte - en från Sverige och en från Danmark - och i detta möte fokusera på teman i "Ekko fra Venedig" ur dansk och svensk vinkel.


EKKO FRA VENEDIG

Teaterföreställningen spelas från 21 oktober till 5 november inomhus på HamletScenen i Helsingör – och är en viktig föreställning som handlar om förtryckets anatomi och de konsekvenser dysfunktionellt och hatiskt beteende har på människor i generationer. En modern återberättelse av William Shakespeares odödliga klassiker Köpmannen från Venedig skriven av en av Danmarks skarpaste dramatiker.



Läs mer om intervjusalongerna via denna länk: https://hamletscenen.dk/forestilling/samtalesaloner

En biljett till föreställningen ger fri tillgång till samtalssalen, men kräver registrering via denna länk: https://hamletscenen.dk/forestilling/samtalesaloner


Av hela mitt hjärta hoppas jag att få se mina svenska vänner på plats. I dessa tider vi lever i behöver vi mitt i allt att hålla ihop och försöka se ljuset. Det är endast med lärdom av det förgångna som vi kan se ljuset framåt, viktigt för oss alla men framför allt för våra barn - vår framtid.


Önskar dig en ljuvlig dag med en varm kram från Ingrid

コメント


bottom of page