top of page

När jag har eventet "i min hand" ❤️


Under 35 år har jag jobbat i nöjesbranschen med allt från det lilla till det stora eventet. Jag har bokat musik, artister, skapat program med programinnehåll för den målgrupp som eventet vänder sig till med mera & med mera.


Man kan säga att jag haft eventet "i min hand" fast på arrangörssidan. Så jag vet vad som krävs för att få det fulländade eventet att bli det "dlx", det lilla extra och jag vet också vad som krävs för att få allting att verka så himla lätt.


Behöver du Ingrid till ditt nästa event eller känner du någon som skulle behöva en Ingrid? När allt faller på plats och du sitter där och tänker; jaha hur skall vi nu få ihop det hela? Hör av dig till mig, fyll gärna i offerunderlaget som finns på min hemsida utan några förpliktelser:


Så ser jag framemot att få förpacka ditt nästa event, tillställning, företagsjippo eller i stort sett vad som helst - och då ännu en gång få leverera ett event som jag har "i min hand".


Alla möjliga väder hälsning från Ingrid

Comentarios


bottom of page