top of page

Spegel, spegel på väggen där!


Fina läsare - fina du! Detta kort tog jag på mig själv en kväll i Göteborg. Känslan jag ville och önskade skapa var att stanna upp och titta sig själv i ögonen och ställa mig frågan:


Lever du det liv du vill göra, är du sann mot dig själv och följer du ditt hjärta i din kropp? Det hjärtat som slår för dig varje dag, för att du skall må bra och våga känna in dig själv hela vägen?


Ja, jag vet att detta är ganska så svåra frågor att ställa till sig själv. Men, en sak när vi "ändå" är här och "pratar" - hur lever du ditt liv egentligen? Fyller du dina dagar med glädje och skratt, med goda samtal och fina vänner? Är du sann mot dig själv och handen på hjärtat är du sann mot hela dig och inte bara en liten bit?


Så här tänker jag; jag som är mitt i mitt liv, jag som är så lyckligt lottad som får vara mamma till 3 fina flickor, jag som får vara mig själv: Ingrid - personligt hela vägen. Det är många tankar som dyker upp i mitt huvud när jag ställer ovanstående frågor till mig själv, alltså enklast att titta i en spegeln och vara ärlig mot dig själv i de frågor du vill ha svar på.


För att vara riktigt sann både mot mig och de människor i min omgivning som jag har förmånen att fått lära känna vill jag säga;

Älska livet, älska den vägen du går på, var sann mot dig själv och uppfyll dig med lycka, kärlek och glädjeämnen precis varje dag. Ett säkert Ingrid recept, varsågoda alla fina!


Med kärlek och ljus från mig till dig!

//Ingrid

Comentários


bottom of page