top of page

Vägen, valet & kärleken ❤️


Mina vänner - idag har halva tiden gått för min "positiva Ingrid turné" (1/9 - 21/9 2022). Just idag har vi val i Sverige och alla kan välja och bidra med att göra sin röst hörd genom sitt val.


För min del samlar jag just nu på möten, samtal och goda saker som kommer till mig. Detta gör jag för att efter min turné ta nästa steg i mitt liv. Jag tänker mycket på rubriken i detta inlägg; "Vägen, valet & kärleken" och vill fråga Er alla vad ni tänker? Tänker ni på Er väg i Ert liv, tänker ni på era val ni gör och tänker ni på att kärleken är med i era val och väg ni går? Jag vet att detta inte är lätta frågor att ställa sig själv kanske än mindre att prata om, MEN om inte du pratar om detta med dig själv eller någon som du vill och känner för att prata med....hur tänker du då att ditt liv skall bli?


Med detta inlägg just idag vill jag be dig att stanna upp, reflektera och ge dig din tid till att följa "Vägen, valet och kärleken" i ditt liv.


Varm kram från IngridComments


bottom of page