top of page

Välkommen 25 januari 2024 - film och föreläsning i ÄngelholmNu närmar vi oss återigen Förintelsens minnesdag och sedan 2 år tillbaka även Emerich begravningsdag. För min egen del började "denna resa" år 2009 så det innebär att jag i år har gjort och gör en liten skillnad i vår historia till och från i 15 år.

Jag brukar använda "Ingen kan hjälpa alla men alla kan hjälpa någon" och det var det jag lovade den dagen i november 2021 när jag träffade Emerich för sista gången.

Om detta kommer jag att berätta mer om på Stadsbiblioteket i Ängelholm, torsdagen den 25 januari kl. 18.30, samt att visa min film "Emerich - Vägen Valet och Kärleken".


Under hela vecka 4 kommer Stadsbiblioteket i Ängelholm att uppmärksamma Förintelsens minnesdag med både informationsmaterial samt min utställning "Det är passiviteten och likgiltigheten som är mänsklighetens största fiende" (Emerich Roth 1924 - 2022). En utställning om kärlek och hopp.Varma hälsningar från Ingridコメント


bottom of page