top of page

Välkommen, premiär 22 oktober 2023

Uppdaterat: 23 okt. 2023


Nu är vi redo för världspremiären av "Eko från Venedig" med Shakespears odödliga klassiker "Köpmannen från Venedig" som inspirationskälla. Platsen är Thaliasalen, Hamletscenen på Kronborgslott.


Läs även vad HamletScenen skriver på sin hemsida:

I stykket møder vi Shakespeares oprindelige karakterer, som i 400 år har flakket rundt i Europa. Bassanio, Antonio, Portia og Nerissa har alle taget den lange tur fra overklassen til underklassen. De er fanget i deres gamle skæbne; jagten på penge, kvindeundertrykkelse, en ‘hemmeligholdt homoseksualitet’ og en række håbløse bejlere.

Kun jøden Shylock kender sagens rette sammenhæng og gennem ham oplever vi jødeforfølgelsen i den Europæiske historie, undertrykkelsens anatomi og eksklusionen af alle dem, der ikke passer ind i vores samfund.


På premiären av samtalssalongen söndag 22 oktober, är det Ruth och Tove, ögonvittne och överlevare från Andra världskriget som gästar oss. Jag är så tacksam för deras närvaro denna kvällen ❤️


Läs överskriften en gång till; varmt välkommen på söndag - jag har fått ett par extra biljetter till premiären så är du och din vän intresserad av att gå så skicka ett sms till mig så ordnar jag biljett!


Mitt mobil nummer är 070 576 66 40!


Varm kram från Ingrid

Comments


bottom of page