top of page

Vad är balsam för själen för dig?


Handen på hjärtat - stannar du upp och fyller på "dig själv" någongång? Eller kör du bara på i full fart eller bryr du dig inte? Hur som helst, du skall vara rädd om dig! Och jag personligen tror att stanna upp emellanåt och funderar vart jag är på väg, att jag gör det som jag mår bra av och framför allt fyller på mitt "inre" förråd.


I mitt "förråd" samlar jag allt gott och fint som händer med mig, och runt omkring mig. Precis som jag säger i filmen är det "balsam för själen" för mig att vara vid havet och känna doften, höra vågorna klucka, se himlen i sina olika utseende och när solen tittar fram - då är det en fullpoängare.


Se till att skaffa dig en fin dag - hitta ditt "balsam för själen" & ta hand om dig!


Soliga hälsningar från Ingrid


Comentarios


bottom of page