top of page

Vi åker på sommarturné i Sverige...


och du kan följa med genom att följa min blogg:

https://www.ingridohlsson.se/ Klicka på fliken "Följ mig" och fyll i din mejl så får du en uppdatering så fort jag gör ett inlägg och då kommer du att ha fullkoll du med!


Jag skall göra det jag älskar, möta människor i hela Sverige, lyfta småföretagare genom att lyssna på deras berättelser, få se vårt vackra sommar Sverige just denna sommar när vi behöver värna om varandra extra mycket. Genom möten, goda samtal och att få ses på riktigt skall vi göra det vi kan för att skapa en god stämning och dialog runt på vår resa.


Vem är vi? Min gode vän och styrelsekollega i Småföretagarnas Riksförbund Mats Eriksson #enföretagaresvardag, musikern Johan Eriksson, #sägdetmedensång och jag, det är vi som kommer att "hänga" i sommar. Jag kommer att göra Attitydresan mini och intervjua, Mats kommer att intervjua och filma och Johan kommer att spela och underhålla så hur kan det bli bättre än så här?


Ni som känner mig tänker säkert nu att ja nu är Ingrid verkligen på rätt ställe, och ni som inte känner mig - håll koll för nu kör vi snart!


Måndagen den 28 juni går startskottet från Stockholm och därefter beger vi oss till Norrland. Innan dess gör jag en liten uppvärmningstripp till Göteborg, Jakobsberg, och till Solna för att firar midsommar.


Alltså nu är det på riktigt - äntligen! och om du undrar om vi skall åka i bilen på bilden, jag säger som Kajsa Varg man tager vad man haver! Så fort vi är samlade kommer jag att fota oss 3 och Mats bil, och med den bilen kommer alla att känna igen oss, jag lovar!


Småföretagare och Politiker i Sverige, vänner - gamla och nya och alla ni andra, hoppas vi ses så vi tillsammans kan lyfta goda berättelser i hela vårt avlånga land!

1 Comment


maggieoliver1
Jun 20, 2021

👍👌

Like
bottom of page