top of page

Attitydresan

Småföretagarnas Riksförbund presenterar; Attitydresan genom Sverige!

Vad är Attityd?

 

Vår attityd är viktigare är fakta. Det är viktigare än det som ligger bakom oss, än utbildning, pengar, omständigheter, än misslyckande och framgång, än vad andra tycker, säger eller gör. Det är viktigare än utseende, förmåga eller skicklighet. Det anmärkningsvärda är att jag har ett val varje dag. Jag kan inte ändra mitt förflutna. Jag kan inte ändra andras handlingar. Jag kan inte ändra det oundvikliga. Det enda jag kan ändra är min attityd. Livet är tio procent vad som händer med mig och nittio procent hur jag reagerar på det.

 

Som styrelseledamot i Småföretagarnas riksförbund är jag en stolt projektledare för vår Attitydresa genom Sverige. Där vi har förmånen att träffa dig som är företagare, politiker och tjänsteman. 

 

År 2017 började vår planering av Attitydresan genom Sverige. När jag tänker tillbaka på denna tiden så är det precis som att starta ett företag. Vi har en idé som ska sjösättas, det känns rätt magen och nu ska du få med alla andra på resan.

 

Premiären var i Falkenberg och sedan dess har vi besökt Mora, Luleå, Trelleborg, Piteå, Helsingborg, Visby, Landskrona, Söderköping, Höganäs och Höör. Följ oss gärna här!

 

När vi besökte Söderköping var det på inrådan av en av våra medlemmar, Anne-Louise Kroon. Det samarbetet vi hade med Anne-Louise skapade en helt fantastisk Attitydresa i Söderköping och gav också oss en insikt om hur viktiga och värdefulla alla Ni eldsjälar och entreprenörer i Sverige är.

 

Vi företräder 30 000 företagare i Sverige. Vi vet att utan Er/oss alla så stannar Sverige. Vi vet att genom samarbete kan vi alla nå oanade höjder. Vi vet också att Sverige behöver fler småföretagare.

 

Det är i det personliga mötet saker händer – välkommen att ta del av filmer och bilder från Attitydresan genom Sverige under fliken 2014-2019, Allt händer i möten!

johannabradford_osterlenhelg24.jpeg

Boka mig!

Varmt välkommen att skicka en kostnadsfri offertförfrågan av Ingrid – personligt hela vägen.

Vår ambition är att göra det enkelt för dig som kund, oavsett vad klockan är eller var i världen du befinner dig, att kunna skicka en förfrågan till oss. Tryck på knappen nedan för att fylla i formuläret:

bottom of page