top of page

Mitt älskade Ängelholm

Uppdaterat: 15 jan. 2020

Kärt barn har många namn. Så brukar det heta och det har jag tänkt många gånger när det gäller de rubriker jag har ”fått” i de olika artiklar som skrivits om mig och det jag gör. Som ”festfixare” i Ängelholm och med mitt nystartade företag fick jag förmånen att lära känna och arbeta med många olika människor/företag och föreningar.

Jag verkligen älskar Ängelholm, precis som det står i artikeln och det gäller fortfarande. På denna tiden hade vi i Ängelholms handelsklubb många event runt om i staden, vi var verkligen en levande stadskärna och vi hade ett otroligt engagemang från våra handlare. Jag var med och drev alla dessa aktiviteter samt ljusfesten, krogrejs och Ängelholms världsberömda Rosfestival.


Mitt företags första namn var ”Ingrid Ohlsson produktionsbolag” – sedan ändrade jag namn till ”Hjärtans (G) Hjärna AB”.


Comments


bottom of page