top of page

Årets julklapp 2020 - MEDmänsklighet

Uppdaterat: 16 dec. 2020Nu ber jag dig att stanna upp i 2 minuter och 26 sekunder och lyssna på mitt budskap om MEDmänsklighet som årets julklapp 2020. Tänk att vi alla tillsammans kan bidra med detta till en person vi möter på gatan, ett telefonsamtal, ett oväntat julkort eller varför inte spela in en film och skicka till släkt och vänner. Det finns många sätt att visa medmänsklighet på.


Jag för min del valde att spela in min film i fina S:ta Maria kyrka i Helsingborg. Jag gick in i kyrkan och satte mig ner framme vid altaret och njöt av allt det vackra runtomkring. Fick ett samtal med en kille som fixade elen i kyrkan och detta ledde till att jag var kvar en stund till och då, helt plötsligt fylls kyrkan med musik. Helt otroligt vackert, jag måste säga att jag blev verkligen tagen av allt som plötsligt hände. Jag bad om musik och jag fick musik. Tack allra bästa kyrkomusiker John Perry för din vackra musik - du spelar från hjärtat och detta får vi nu höra här i filmen.


Möten med människor är det vackraste som finns!


Var rädda om varandra - varm julkram från Ingrid

Kommentare


bottom of page