top of page

Bertil i EkeboFörsta gången jag träffade Bertil och Elvi Johnsson från Ekebo Nöjescentrum i Ängelholm var i samband med vårt projekt ”Våga Stuffa”.


Vi arrangerade en träff i Malmö för alla nöjesarrangörer och vi skulle fika tillsammans. Vi var 25 personer och Bertil gick iväg och köpte 50 fastlagsbullar, med kommentaren; ”är det fika så är det”.


Det blev många träffar efter den dagen, jag känner mig verkligen ödmjuk och tacksam att jag fick jobba så mycket tillsammans med ”familjen Ekebo”. Jag kommer ihåg när vi var hos Bert Karlsson och i hans inspelningsstudio i Skara – jag tror vi var cirka 100 personer från ”nöjesSverige”. När Bertil började prata blev alla tysta – respekt!


På ett av Bertils jubileum fick jag den stora äran att ha Sten Nilsson från Sten & Stanley till bordet, visst går tankarna tillbaka till Svensktoppen som jag alltid lyssnade på när jag var ung, där var ju Sten & Stanley alltid med!


Comentarios


bottom of page