top of page

Dags för Ctrl/Alt/Del på dig själv?


I hela mitt liv - i alla projekt jag har jobbat med så har det alltid varit viktigt för mig att göra Ctrl/Alt/Del vid varje nystart. Nu med "facit" i handen så känner jag mig stolt och glad över att jag alltid tänkt så. Med det menar jag att det finns inget som är det andra likt - varken om det gäller projekt, människor, dagar som går, dagar som kommer - ja allt du kan tänka dig!


Jag brukar tänka så här: Man börjar från början och sen går man vidare. Varje dag är unik - det har du säkert hört massor av gånger, ok nu fick du läsa det en gång till!


Jag har varit med och skapat så många fantastiska projekt, jag har coachat så många människor i allt de har önskat sig. Så med detta tar jag nu nästa steg i mitt liv och erbjuder dig att få ta del av de verktyg jag har i min "Ingrid låda"


Så är det dags för dig att göra Ctrl/Alt/Del på dig själv? Att sätta ner foten och hitta ditt WHY med livet och det du vill göra? Då kan jag kanske hjälpa dig - hör av dig för ett helt förutsättningslöst samtal så tar vi det hela därifrån.


Så här funkar det: Skicka ett mejl till mig på hej@ingridohlsson.se - skriv ditt namn och mobilnummer så ringer jag upp dig. Vill du att jag hör av mig vid ett speciellt tillfälle, så skriv det. Alternativ om vi är vänner på FB -. skriv på messenger. Gör det som känns bäst för dig, så börjar vi där.


Kostnad - när du har bestämt dig för att det jag kan erbjuda dig är något som passar i din "Mitt bästa LIV plan" - då pratar vi om din investering för att skapa ditt bästa liv med hjälp av mig. Det allra viktigaste är att du känner förtroende för mig och det jag kan erbjuda och att jag får vara en del på din resa.


En varm hälsning från Ingrid - som är tacksam och glad att jag besitter gåvan att hjälpa andra människor till framgång.
Comments


bottom of page