top of page

Fin artikel i Rotary Norden nr 5/2023


För mig känns det otroligt hedersamt att denna fina och tänkvärda artikel hamnar under tema sidorna i vår tidning Rotary Norden nr 5 2023. Anledningen till artikelns placering är att vår världspresident Gordon R. McInally´s motto och tema för 2023/2024 är "Create hope in the world" och det är precis samma sak som driver mig.

Den andra anledningen till att jag är stolt över artikeln är att det är tack vare vår president i Rotary år 2015, Stig Rydell som jag lärde känna Emerich Roth, så nu känns det som om cirkeln sluts.


Nu är det 2023 och när jag tittar tillbaka på vad allt detta gett mig under de senaste 8 åren så känner jag mig så stolt över så mycket olika saker. Jag är stolt över att jag fick möjligheten att lära känna Emerich, jag är stolt över min vänskap med Stig, jag är stolt över alla mina fina samtal med Kerstin Roth, jag är stolt över det arbete jag gjort med klass FS22 på Rönneskolan i Ängelholm, jag är stolt över lärt känna Gideon, Eszther, Johanna, jag är stolt över alla mina samtal med Helena, Markus och Joacim och jag är stolt över att befinna mig här just NU och göra en liten skillnad i världen genom min film, föreläsningar och min utställningen:

- Det är passiviteten och likgiltigheten som är mänskligehtens största fiende - Emerich Roth (1924 - 2022). En utställning om kärlek och hopp.


What is done in love is done well ❤️ Ingrid Ohlsson


Vill du läsa mer om Rotary & vårt senaste nr av Rotary Norden så kommer här en länk:
Comments


bottom of page