top of page

Finaste Alla ❤️ dag bilden

Uppdaterat: 14 feb.
Tänk att jag fick förmånen att lära känna finaste klass FS22 på Rönnegymnasiet i Ängelholm våren 2023 ❤️ Och nu, kvällen innan "alla hjärtans dag 2024" ser jag bussen med budskapet "kärlek till alla" och tänker att jag skulle vilja ha med "någon" på bilden.....det tog 10 sekunder så stod Nellie & Majd (från klass FS22) framför mig med ett leende på läpparna och världens finaste rosor 🌹 så med detta kort och blogginlägg önskar jag Er alla "världens finaste alla hjärtans dag" och största kramen till "min" klass och Er alla som läser detta inlägg till sitt slut 🤗 från Ingrid

2 comentários


christinamh.lundberg
13 de fev.

Vilken härlig bild❤️Så underbart att läsa🙏❤️🙏

Tack detsamma till dig finaste vännen❤️❤️

Varm kram från mig till dig //Christina

Curtir
Ingrid Ohlsson
Ingrid Ohlsson
13 de fev.
Respondendo a

Tack min vän ❤️ ja denna bilden är ju helt magiskt❤️ kram till dig och ha en fin ❤️dag - önskar Ingrid

Curtir
bottom of page