top of page

Från Klippan till Auschwitz med 64 ungdomar


I 15 år har jag vetat att en dag skall jag åka till Auschwitz, nu är det dags. Platsen dit Emerich och hela hans familj blev deporterad. Emerich sa alltid att de viktigaste i vårt samhälle är våra ungdomar och nu får jag förmånen att göra denna resan tillsammans med 64 konfirmanderna från Klippans pastorat, prästen Ann-Sofie (som du ser i filmen) alla dessa härliga ledare och några föräldrar.

Ja, vi gör en film med och den skall få sin premiär på Emerich 100 årsdag i augusti 2024. Vill du sponsra filmen så finns QR kod i filmen.


Från hjärtat mitt tack från Ingrid

2 Comments


christinamh.lundberg
Mar 19

🙏❤️🙏

Vilken resa och hyllning till Emerich❤️

Vi får aldrig glömma❤️❤️

Lycka till med filmen ❤️🙏❤️

Många kramar till dig från mig min fina vän❤️🥰// Christina

Like
Ingrid Ohlsson
Ingrid Ohlsson
Mar 19
Replying to

Tack min vän ❤️ ja detta känns nästan lite overkligt…🥰

Hoppas allt är bra med dig 🤗

Varm kram från Ingrid

Like
bottom of page