top of page

Hus 57 - i hjärtat av Ängelholm ❤️


Det är 26 år sedan jag gjorde mitt senaste event på HUS 57 - eller "Paletten" som det då hette. Ja, förutom när det var dags att låta hela huset stänga ner för det skulle byggas om, då arrangerade jag "Sista natten med gänget på 57:an" den 26 april 2015.


Nu var jag tillbaka på Hus 57 igen och detta inlägget blir mitt "tack" och hyllning för en fantastisk helg. Fördelen med att arrangera ett event på Hus 57 är att allt finns inom räckhåll. Vi checkade in fredag 13 november och checkade ut söndag 15 november. Däremellan arrangerade vi följande:


En flygavgång med boarding, väntrum och flygplan - i källaren. Till detta serverades öl från #skelderwikens & potatischips från Olofsgårdens potatis - mums!


Sedan gick vi en trappa upp till Bistron och där blev vi serverade en grillad oxfilé på surdegsbröd med tomat, rödlök, dijo´nmayo, pepparrot & citronrostad potatis. Såå gott


Vi sov gott i härlig miljö, fin utsikt, sköna lakan och fint städade rum tills det var dags för hotellfrukost - ja ni vet...när där är allt jag kan önska mig och lite till. Så gott - igen!


Till lunch denna lördag fick vi kalv med rostade rotfrukter och tillbehör - så underbart gott!


Sedan var det dags för mingel och snittar - finns det något mer lyxigare än att bara bli serverad och njuta av fina lokaler, finklädda vänner, god musik och glada skratt!


På kvällen fick vi avnjuta en underbar 3 rätters middag - tack kökschef Marcus Randevik för ett alldeles utmärkt gott förslag du gav oss och som ditt gäng i köket tillagade och serverade oss:

Förrätt: Kalixlöjrom med potatiskrokett, smaksatt med västerbottenost, rödlök, créme fraiche & citron

Varmrätt: Halstrad Gös med potatispuré, sandefjordssås & torkat rågbröd

Dessert: Mandelkaka med brynt smör, hjortonkompott, salta mandlar och hjortonglass


Vi var 33 gäster som var helt imponerade över denna 3 - rätters middag, det var en helt underbar smakupplevelse och vi ger köket 10 poäng av 10 möjliga, tack!


Nog sov vi gott denna natten med, fattas bara med dessa underbara smakupplevelser.


Söndagen serverades vi ännu en gång så god frukost, en underbart god Wallenbergare till lunch och på kvällen fick vi kvällsfika med en god smörgås med smarriga tillbehör.


Och däremellan fick vi personlig utbildning av världens bästa coach - och det återkommer jag till i ett nytt inlägg.


Tack bästa #hus57engelholm för denna helgen och till Er alla som sitter och funderar var ni skall skapa Ert bästa event så har ni nu svaret; Hus 57 - 112 rum och kök i Ängelholm.


Tack min bästa hovfotograf #ramonagronroos för underbara matbilder som jag valt att lägga på min Google recensionComments


bottom of page