top of page

Invigning av SöDER i HelsingborgVilket uppdrag och vilket projekt. Ombyggnaden av Söderpunkten i Helsingborg blev verkligen något som det talades om i Helsingborg både innan, under och efter invigningen. Söderpunkten blev SöDER – SF Bio flyttade tvärs över gatan och in ”hos grannen”, bytte sin signaturmelodi och premiären blev på SöDER i nya underbara lokaler. Krasimir (Krasse för oss flesta) butikschef på Hemköp – han väntade i flera år på att äntligen få ”sin egen butik”. Peggy & Sebbe öppnade Helsingborgs första vegan café, Ollá blev ansvarig för Apotekets satsning, Normal (Danska kedjan) satsade stort i sin nya butik, Pinchos, GDK, Beijing 8, Pizzamakaren, Wayness coffee, Woso sallad, Queen nail och Hårateljen var de butiker som var med från starten.


Vilket gäng vi var, vilka inspirerande möten, kickoffer och allt vi hade innan vår invigning. Och alla våra grannar som vi lärde känna på resans gång mot målet – invigningen den 26 oktober 2018.


Min allra bästa sidekick och tillika centrumledare för Söder; Alexandra Werder Hallonkvist och jag – vi drog projektet i land, vi hade vår fantastiska VIP kväll och vi klippte bandet och knöt ihop det igen (se filmen) och vi firade i 4 dagar + hela sportlovsveckan.

Jag kände mig som ett kinderägg; projektledare, producent och konferencier – allt i ett! En sak är säker, jag har aldrig skrattat och haft så många ”busiga” upptåg i något av alla mina projekt under alla mina år! Tack världens bästa Alexandra för det!

Comments


bottom of page