top of page

Jippiee - "Resedrömmardagen" är här!


Idag är en alldeles speciell dag - idag får du luta dig tillbaka och drömma dig bort till 3 platser i världen som du vill och önskar besöka! Mina 3 drömplatser kommer längst ner i detta inlägg - för först måste jag skriva en sak!


Vilka är dina bästa reseminne? Jag för min del har ju varit och filmat i Uganda 2 gånger - jag älskar Uganda! Det är som att komma hem - till Moder Jord - naturen - och alla dessa otroligt vänliga människor jag fick förmånen att träffa!


Sedan måste jag skriva min resa till Dubai - det var varmt och en otrolig upplevelse att vara mitt ute i öknen - som man säger "in the middle of nothere". För att inte prata om solnedgången, jag får anledning att återkomma till denna resa!

Sedan måste jag skriva min resa till Dublin - sista kvällen, när vi gick på puben och skulle dricka "riktigt Irish Coffee" och vi blev inbjudna i "rummet" bakom. Där de äldre herrarna satt och sjöng och spelade......alltså det var så häftigt, vilken upplevelse!


Jag skulle kunna skriva hur mycket som kring mina resor och möten med människor - för är det något jag älskar i livet så är det just resor och möten med människor. Det är så berikande!


Idag när det är stora "Resedrömmardagen" då drömmer jag mig bort till Safari i Afrika, dansa Zorba i Grekland och en vit underbar sandstrand med turkost vatten i Bora-Bora! Var drömmer du dig bort?


Önskar dig en underbar dag - det skall jag ha!

Kram från Ingrid

Σχόλια


bottom of page