top of page

Känner du också Guy Rambech?


Första gången jag träffade på Nyföretagarcentrum var för cirka 25 år sedan. Det har blivit många spännande möten, uppdrag, mentorsträffar under årens lopp. Just nu har jag fått det stora förtroendet att vara mentor till en kvinna från Syrien i projektet "Företagarkvinnor med utomeuropeiskt ursprung". På vårt möte igår tyckte dessa fantastiska kvinnor att jag skulle lära mig prata arabiska, vi får väl se hur det går med detta! Det jag däremot kan och gör är att dela med mig av allt jag lärt mig som företagare under årens lopp. Precis det livet handlar om; att ge & få!


Och på tal om att ge & få - att driva företag kräver sin kvinna (eller man) - att vara "spindeln" i nätet kräver sin Guy - Nyföretagarcentrum Skåne Nordväst är Guy Rambech. Jag vet inte hur många tusentals blivande entreprenörer/företagare han har hjälpt, stöttat, kommit med goda råd, delat med sig av sin kunskap och gett tillgång till sitt nätverk. Det jag däremot vet är att när vi alla är på rätt plats i livet, när vi följer vårt hjärta och gör det vi älskar att göra - då blir det bra! Så heja alla fantastiska entreprenörs kvinnor, alla härliga mentorer, Guy och Ann-Sofie på Nyföretagarcentrum och tack för förtroendet att få "hjälpa och inspirerar".
Comments


bottom of page