top of page

Ko & Glad – gör din dag!Tacksam och glad är jag som fick växa upp på landet! När jag var liten kom smeden i byn

och verkade våra kor. Jag var lika förskräckt varje gång och tänkte stackars kor så ont det gör.

Hösten 2015 startade jag Klövsamverkan – en webbutik där jag sålde allt som en klövvårdare behöver för att verka sina kor. Jag lärde mig då att som ”min” smed gjorde kan man göra än idag, fast precis som allting annat har detta yrket också moderniserats. Dagens klövvårdare är utbildade för att hålla god klövhälsa, och gör ett fantastiskt jobb.


Jag fick under 2 år förmånen att lära känna många av Sveriges klövvårdare och har verkligen full respekt för det jobb dom gör. Jag sålde mitt företag till Maria & Peter på Prevly och kvar är fina vänner runt om i Sveriges avlånga land!
Comments


bottom of page