top of page

💛LYX älskar KONFERENCIER uppdrag💛


Vad är nu skillnaden på en konferencier och moderator? Ja för mig som gör båda uppdragen är det enkelt, och som jag alltid brukar säga, saker är enkelt när jag kan det! Så låt mig få förklara;

När jag arbetar som konferencier så är min främsta uppgift att presentera programmet från scen, se till att alla känner sig trygga, göra bra presentationer på de som skall tala, ta hela programmet framåt och se till att både uppdragsgivare och publiken är nöjda.

Jag vet och det vet säkert du med som läser detta att de flesta människor är så rädda för att stå på scen. När det görs undersökningar så kommer det många gånger på första plats vad man är mest rädd för att göra.

Tur att jag då är bekväm i min roll, fast efter 35 år så har jag ju en viss vana. Ju mer jag tränar desto mer tur har jag, sa en känd skidåkare en gång i tiden.


När jag arbetar som moderator har jag oftast en paneldebatt, eller många människor som på något sätt skall komma till tals, ett program som "skall framåt" och som alltid en uppdragsgivare och en publik som skall vara nöjd.


I båda fallen är kommunikationen det viktigaste, den skapar förutsättningar för att jag skall kunna göra ett bra jobb. Därför har jag tagit fram ett enkelt offert underlag för uppdragsgivare att fylla i och då är det mycket lättare för mig att lämna en offert till de arrangörer som kanske önskar och behöver Ingrid.


Önskar dig en fin dag och välkommen att läsa mer på; https://www.ingridohlsson.se/offert

hälsar Ingrid
bottom of page