top of page

💛LYX Ă€lskar KONFERENCIER uppdrag💛


Vad Àr nu skillnaden pÄ en konferencier och moderator? Ja för mig som gör bÄda uppdragen Àr det enkelt, och som jag alltid brukar sÀga, saker Àr enkelt nÀr jag kan det! SÄ lÄt mig fÄ förklara;

NÀr jag arbetar som konferencier sÄ Àr min frÀmsta uppgift att presentera programmet frÄn scen, se till att alla kÀnner sig trygga, göra bra presentationer pÄ de som skall tala, ta hela programmet framÄt och se till att bÄde uppdragsgivare och publiken Àr nöjda.

Jag vet och det vet sÀkert du med som lÀser detta att de flesta mÀnniskor Àr sÄ rÀdda för att stÄ pÄ scen. NÀr det görs undersökningar sÄ kommer det mÄnga gÄnger pÄ första plats vad man Àr mest rÀdd för att göra.

Tur att jag dÄ Àr bekvÀm i min roll, fast efter 35 Är sÄ har jag ju en viss vana. Ju mer jag trÀnar desto mer tur har jag, sa en kÀnd skidÄkare en gÄng i tiden.


NÀr jag arbetar som moderator har jag oftast en paneldebatt, eller mÄnga mÀnniskor som pÄ nÄgot sÀtt skall komma till tals, ett program som "skall framÄt" och som alltid en uppdragsgivare och en publik som skall vara nöjd.


I bÄda fallen Àr kommunikationen det viktigaste, den skapar förutsÀttningar för att jag skall kunna göra ett bra jobb. DÀrför har jag tagit fram ett enkelt offert underlag för uppdragsgivare att fylla i och dÄ Àr det mycket lÀttare för mig att lÀmna en offert till de arrangörer som kanske önskar och behöver Ingrid.


Önskar dig en fin dag och vĂ€lkommen att lĂ€sa mer pĂ„; https://www.ingridohlsson.se/offert

hÀlsar Ingrid
ComentĂĄrios


bottom of page