top of page

Mina 3 minuter i TV 4 nyhetsmorgon


Kultur och nöjesbranschen ligger mig extra varmt om hjärtat. Mina vänner runt om i Sverige driver företag i denna bransch som är så drabbad. Dom kämpar på och väntar på att ett mirakel skall hända.


I TV 4 nyhetssändning denna morgon fick jag 3 minuter att uttala mig, vad och hur vi kan göra! Vi i Småföretagarnas riksförbund anser att det skall vara enkelt, tryggt och lönsamt att driva företag i Sverige... När alla kreativa hjärnor ser nya möjligheter i sitt företag, då skall det vara enkelt att ställa om, inte en massa byråkrati.


Samarbete och rätt attityd, det kommer vi långt med. Vem är på?


Här är mina 3 minuter:


Allt gott

Ingrid

Styrelseledamot Småföretagarnas Riksförbund och ansvarig för Attitydresan i Sverige


Comments


bottom of page