top of page

Mina visdomsord och Gott Nytt 2020

Det är med största ödmjukhet och tacksamhet som jag nu välkomnar dig till min nya hemsida. För mig känns det helt otroligt att skriva mitt första inlägg under rubriken: Just nu & framtiden – för det är precis så det är, just nu är just nu! Enkelt eller hur? Och så många gånger så svårt, att stanna upp i just nu och reflektera var jag är och vart jag är på väg! Så följ mitt råd i filmen som ligger här nedan.

Det var så jag gjorde, hösten 2018. Jag stannade upp och reflekterade vart jag var och vart jag var på väg. Jag som driver produktionsbolaget Hjärtans (G) Hjärna AB, Konsten att följa sitt Hjärta, Gärna göra det och att Hjärnan är med, har ju något att leva upp till. Att leva som jag lär, det har jag alltid gjort och nu var det dags att flytta mina positioner.


Resultatet blev en ny hemsida och en ”förpackning” av Ingrid – personligt hela vägen!

Comments


bottom of page