top of page

PS engelska översättningen är klar DS


Jag känner mig ödmjuk och tacksam, idag blev översättningen av filmen Emerich - Vägen, Valet & Kärleken klar. Den engelska versionens namn är Emerich - The Way - The Choice & The Love. Vilken resa jag gjort tillsammans med "min" översättare Maggie Oliver och "min" subtitel ansvarige Marcus W Östensson - från ❤️mitt tack!


Så nu börjar nästa resa och det är att nå en helt ny målgrupp - engelsktalande människor runt om i hela vår värld. Jag skall få bidra till att Emerich dyrköpta livsberättelse sprids runt om i världen, att de överlevande som fortfarande finns i livet skall veta att vi vet och att vi tillsammans kan sprida deras livsberättelser.


Tänk dig hela vår fantastiska Moder Jord och mitt på jorden ser du en linje som förenar oss alla – ekvatorn. Denna linje kan du också se som en tidslinje på ca 3000 år, där du kan dra streck till alla krig, erövringar, uppror, revolter, inbördeskrig för att nämna en del. Detta får också symbolisera miljontals människor som blivit mördade för att någon makthavare har tagit sig rätten att besluta detta.


När skall vi lära oss av vår historia? När skall vi inse att vi har en Moder Jord och att vi borde visa medmänsklighet och vara goda förebilder för våra barn – vår framtid?


Frid i hjärtat & Fred på jorden!

Kram från Ingrid

Commenti


bottom of page