top of page

Som i en luftballong 🎈

När jag skall beskriva den känslan jag befinner mig i just nu så blir denna bilden alldeles perfekt 💙 (nu är jag ju höjdrädd så jag vet inte om jag klarat av att åka upp i luftballongen på riktigt) så tillbaka till känslan av att jag är på rätt väg!

Jag hoppas ni vet och kan känna in mina ord - när hjärtat slår ett extra slag, när hjärnan puffar mig i rätt riktning och när hela "jag" vet....då är det rätt!

Jag skall snart få "min klass" och fortsätta på den dröm jag haft under en lång tid. Jag skall få möta ungdomarna, jag skall få lyssna och lära av deras tankar och funderingar i och om livet. Och allt detta med min film om Emerich livsresa som underlag.

Tänk vad livet kan vara magiskt och alldeles underbart "bara" vi vågar känna in och gå på vårt hjärtats röst ❤️

Jag som skriver detta heter Ingrid och driver mitt inspirations&produktions bolag Hjärtans(G)Hjärna som står för Konsten att följa sitt Hjärta - Gärna göra det - och att Hjärnan är med! Enkelt vaa 🥰


Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page