top of page

Som i en luftballong 🎈

NĂ€r jag skall beskriva den kĂ€nslan jag befinner mig i just nu sĂ„ blir denna bilden alldeles perfekt 💙 (nu Ă€r jag ju höjdrĂ€dd sĂ„ jag vet inte om jag klarat av att Ă„ka upp i luftballongen pĂ„ riktigt) sĂ„ tillbaka till kĂ€nslan av att jag Ă€r pĂ„ rĂ€tt vĂ€g!

Jag hoppas ni vet och kan kÀnna in mina ord - nÀr hjÀrtat slÄr ett extra slag, nÀr hjÀrnan puffar mig i rÀtt riktning och nÀr hela "jag" vet....dÄ Àr det rÀtt!

Jag skall snart fÄ "min klass" och fortsÀtta pÄ den dröm jag haft under en lÄng tid. Jag skall fÄ möta ungdomarna, jag skall fÄ lyssna och lÀra av deras tankar och funderingar i och om livet. Och allt detta med min film om Emerich livsresa som underlag.

TĂ€nk vad livet kan vara magiskt och alldeles underbart "bara" vi vĂ„gar kĂ€nna in och gĂ„ pĂ„ vĂ„rt hjĂ€rtats röst ❀

Jag som skriver detta heter Ingrid och driver mitt inspirations&produktions bolag HjĂ€rtans(G)HjĂ€rna som stĂ„r för Konsten att följa sitt HjĂ€rta - GĂ€rna göra det - och att HjĂ€rnan Ă€r med! Enkelt vaa đŸ„°


1 commentaire


Kimme Rosenqvist
Kimme Rosenqvist
16 janv. 2023

HĂ€rligt Ingrid!

Jag Àlskar metaforer för att beskriva olika saker och oftast för att slippa bli missförstÄdd, men det blir jag ÀndÄ.

Men just som en luftballong har jag inte funderat pÄ tidigare, men gillar den och jag skulle mer Àn gÀrna ta en tur med ballong nÄn gÄng. GÀrna över ett soligt somrigt SkÄne.

Jag har ocksÄ nÄgon form av "gooekÀnsla" sedan en tid tillbaka. Vet inte riktigt vilken metafor som passar för den dÄ jag inte vill lÄna din Àven om jag tror mig veta att du inte skulle ha nÄgor emot det.

Men Äterkommer nÀr jag klurat pÄ det......

Kramelikram Kimme

J'aime
bottom of page