top of page

Tack Henrik - 150 gratis luncher

Uppdaterat: 21 mars 2020Vilken dag - vilka möten! Nu skall vi se om ni hänger med! För 2 veckor sedan blev jag uppringd av Anna Palm, som ville träffa mig och prata Småföretagarefrågor. För många år sedan var jag på gästis i Höör, så jag var liten nyfiken att komma tillbaka till denna pärla mitt i Skåne. Vårt möte blev bokat till torsdag 19 mars.


Igår delade Anna Palm ett inlägg på Instagram; Höör gästis delar ut 100 gratis luncher (19/3) för avhämtning. Detta inlägget delade Ann-Charlotte Hammar Johnsson på sin Instagram så jag såg det.


Ni nu som följer vår grupp på LinkedIn; "Nu lyfter vi Småföretagaren" - vet att jag vill lyfta goda exempel som händer i vår vardag, och jag skulle ju till Höör idag!


När jag kom in på gästis möttes jag av en helt otroligt charmerande och glad tjej i receptionen - (tänk så mycket det betyder). Där var full rulle, avhämtning av luncher och en massa folk. Underbart, tänkte jag!


Nu var det ju Anna Palm jag skulle träffa - och när hon kom så sa vi båda; Var har vi setts tidigare?

- Ystad teater 2008 sa vi nästan i kör - jag som konferencier och Anna representerade en organisation som var på plats.


Anna går före mig in i denna vackra restaurang, och där sitter gänget från Höörs plåt och Bengt Mårtensson. Bengt och jag har känt varandra i 40 år, ja världen är bra liten!


Och vad berättar då Bengt för mig! Jo, att han och Ida (från Höörs gästis) hade varit på ett äldreboende och delat ut 50 portioner med Wallenbergare idag och den känslan att få se alla dessa pensionärer när dom mottog sina "Wallenbergare" var helt otrolig, vilken lycka!


Såklart att jag skulle filma deras berättelse; När vi gör något för någon annan än oss själv - egentligen precis vad livet handlar om. Tycker i alla fall jag!


Så tack Henrik som gjorde detta möjligt, (det blev 150 luncher till slut) tack för trevligt möte med Höörs plåt gänget, tack Bengt Mårtensson för att du berättade med sådan fin inlevelse, tack Ida & Christoffer för att Ni ville medverka i filmen och berätta och framför allt Anna Palm tack för att du ringde oss på Småföretagarna så vi fick ses!


WOW - vilken härligt inspirerande dag - jag kommer tillbaka!
Opmerkingen


bottom of page