top of page

Unik inbjudan - TACK Emerich


Måndag 28 augusti 2023 skulle Emerich fyllt 99 år. Jag är SÅ stolt och tacksam för allt jag fått lära mig av Emerich, för Markus Eek gymnasiechef på Rönneskolan i Ängelholm som trodde på mig, för "min" fina klass FS22 som jag har fått träffa under våren 2023 och lära mig hur generation Z fungerar, för mina Rotary mentorer; Benny, Bertil, Christer, Göran, Lars och för fantastiska mentor/lärare Helena och Joacim på Rönneskolan (jag är SÅ imponerad över det arbete ni gör), över rektor Karin och våra samtal ❤️

Känner Ni...mitt hjärta svämmar över av tacksamhet och detta mina vänner bjuder jag nu in till en stund att minnas Emerich och hans viktiga arbete OCH framför allt att lyfta våra skolelever - de viktigaste vi har i vårt samhälle.


Tillsammans kommer vi att presentera:

🌟Premiär för utställningsmaterialet

🌟Premiär för vår nystartade förening!

🌟Varmt välkommen med din anmälan:


"What is done in love is done well"

Ingrid Ohlsson
Hozzászólások


bottom of page