top of page

Vill du...supporta filmen: Learn from Auschwitz?


Den 24 mars 2024 åker jag tillsammans med konfirmander, ungdomar och föräldrar till Auschwitz. I år är det 15 år sedan jag började min resa att göra en skillnad i vår tids historia genom att minnas, bidra och berätta om Förintelsen. Min vänskap med Emerich Roth varade i 7 år innan han somnade in i sitt hem i Jakobsberg den 22 januari 2022.


Jag lovade Emerich att för alltid berätta hans historia vidare och nu är det dags för resan till Auschwitz, den plats dit Emerich och hela hans familj blev deporterad.

Läs mer och se filmen om filmprojektet och vad jag lovade Emerich. Mitt starkaste ord just nu är "tillsammans" - vill du bidra till filmprojektet så har jag nu startat en insamling via och https://gofund.me/cb5e973c.


Varmt välkommen med din support till denna viktiga film - Att lära oss AV vår historia och inte bara OM.


Varma hälsningar från IngridComments


bottom of page