top of page

Professional Travel Coach

Allt händer i möten

Hösten 2018 tog jag ett nytt beslut i mitt liv (ja, det har jag gjort många gånger och det som är så underbart är att det jag önskar – kommer till mig). Jag bestämde mig för att resa mer i världen – jag såg hela världen i min hand och tänkte att nu är det dags att ta nästa steg i livet.

 

Ganska exakt 2 månader efter mitt beslut, 23 november 2018, fick jag nöjet att lära känna ett av världens största reseföretag.

 

Under 2019 reste jag till Barcelona, Dublin, Dubai och Nice. Förutom att besöka dessa vackra platser har jag dessutom fått så många nya vänner - både i Sverige och runt om i världen. Som underrubriken lyder; - allt händer i möten!

 

Att få lära känna nya människor, nya kulturer och besöka nya fina platser i vår underbara värld – det kommer jag att göra resten av mitt liv. För när vi reser och lär känna varandra; -  då är vi vänner och vänner är vi rädda om.

 

Vill du också resa mer i ditt liv? Hör av dig till mig i formuläret här nedan så ska jag berätta hur jag gör.

Dubai
Dublin
Dublin
Nice
Dublin
Nice
På väg!
Dubai
Nice
Dubai
Dubai
Nice
Dubai
Ta del av min fotosamling från resorna - Klicka på bilderna här ovan!
johannabradford_osterlenhelg24.jpeg

Boka mig!

Varmt välkommen att skicka en kostnadsfri offertförfrågan av Ingrid – personligt hela vägen.

Vår ambition är att göra det enkelt för dig som kund, oavsett vad klockan är eller var i världen du befinner dig, att kunna skicka en förfrågan till oss. Tryck på knappen nedan för att fylla i formuläret:

bottom of page