top of page

30 år sedan första gången...

...jag flyttade till Ängelholm och det har jag firat med att flytta tillbaka till denna magiska plats. Jag tänker på stadens namn "Ängelholm", och jag tänker på den/de personerna som bestämde att namnet skulle vara precis så. Var det för att man visste eller ville att det skulle bo eller bodde en massa änglar i staden?


Hur som helst så är jag så innerligt tacksam att jag bor i hjärtat av Ängelholm, vid Tullportsplatsen, eller mer känt som Vita Räck. Här flyter RönneÅ mellan husen och en magisk rofylld park förvaltas av kommunen som gör det med bravur.


För ett par veckor sedan träffade jag Eva (91 år) och hon frågade mig var jag bodde? När jag berättade för henne var kommentaren; Det var där Bildeve startade och det var den vägen man körde till Göteborg på.


Glad är jag att utveckligen gått framåt så vi slipper all denna trafik utanför vårt fina vita hus. Så vi kan sitta i vår trädgård, lukta på blommorna och njuta av att "bara vara"!


Lycka är en magisk plats på jorden ❤️ varm kram från Ingrid


Comments


bottom of page