top of page

Det skall vara gott att.....


Ingrid - personligt hela vägen

Leva livet varje dag och se till att må bra. Att fånga det där ögonblicket som gör det där extra, att ge någon en kram eller bara säga tack kan många gånger vara tillräckligt bra.


En reflektion på detta halvår som gott så känner jag en stor tacksamhet för alla inspirerande möten med kreativa fina människor från liten till stor.

Tack till Er alla, tack för att just jag har fått möjligheten att träffa Er.


Nu tar vi snart steget in i nästa halvår, det pirrar i kroppen för allt som komma skall och vem vet kanske just du och jag ses i ett förtroligt samtal eller när jag är i mitt esse som konferencier eller moderator på en scen nära dig eller att just du lyssnar på mina föreläsningar och ser min film om Emerich Roth.


Följ min blogg och dela gärna vidare, låt mig få inspirerar just dig att följa din väg, göra dina val och framför allt fyll dig med kärlek till dig själv först och sedan dina medmänniskor runt omkring dig.


Glad midsommar 2022 önskar

Ingrid - personligt hela vägen 💛💙



Comments


bottom of page