top of page

Min magkänsla sitter i mina tänder!

Uppdaterat: 2 jan. 2023


Mitt senaste blogginlägg var den 11 september 2022 - visst är vi många som för alltid kommer att minnas den dagen, fast med året 2001. Jag skall villigt erkänna att när jag tog beslutet att stanna min blogg för ett tag var det med den känslan av att hitta "Ingrid" rätt på den väg samt de val jag skall göra i mitt liv framöver. Eller som rubriken säger "min magkänsla sitter i mina tänder" när jag vet att något är rätt för mig då känns det som att mina tänder skall ramla av.


Handen på hjärtat, var sitter din magkänsla? När vet du att den vägen du går, de valen du gör och kärleken till dig själv är "ditt bästa jag" - hur känns det då?


Tillbaka till min magkänsla så undrar du säkert var detta kommer ifrån! Och det började för cirka 30 år sedan, de åren jag började med mina konferencier uppdrag. Jag minns så väl när jag stod och väntade på min tur att gå in på scen, då kom den där känslan av att nu tappar jag mina tänder. Jag kan ju inte gå in på scen och prata utan tänder.....


Så småningom förstod jag att detta var min magkänsla som talade till mig - jag fick ju göra det som jag älskar allra mest nämligen mina konferencier och moderator uppdrag. Klart att min kropp skulle hjälpa mig att förstå och vara sann mot mig.


Så nu kommer vi tillbaka till det beslutet jag tog den 11 september i år - att stoppa min blogg för att en dag, när det känns rätt börja skriva igen och dela med mig av den vägen, de valen och kärleken till mig själv jag nu väljer att göra.


Det viktigaste jag vill berätta just nu är att det känns fantastiskt rätt alltihop och jag kommer att dela med mig här i bloggen framöver. Jag önskar så att det kan inspirera dig till att välja din väg att gå, göra dina val i livet och framför allt fylla dig själv med kärlek och tacksamhet i ditt liv.


År 2023 kommer jag att flytta till Ängelholm och inleda ett helt magiskt arbete med att skapa ett utbildningsmaterial där min film om Emerich Roth är min största inspirationskälla.

Jag kommer att fortsätta med mina härliga konferencier och moderator uppdrag och numera vet jag att mina tänder sitter kvar - det är "bara" magkänslan som talar ❤️


Önskar Er alla ett magiskt slut på 2022 och ett ännu mer magiskt 2023 - ta hand om Er och så är jag rätt så säker att vi ses på sociala medier eller ännu hellre i verkliga livet.


Varm kram från Ingrid
3 commentaires


christinamh.lundberg
30 déc. 2022

❤️❤️❤️

J'aime

christinamh.lundberg
30 déc. 2022

🙏🙏❤️🙏🙏 Önskar dig allt gott 2023 Lycka till med det du ska göra i Ängelholm Då får vi ta en fika i Ängelholm när du kan Många kramar till dig från mig ❤️🥰💝

J'aime
Ingrid Ohlsson
Ingrid Ohlsson
30 déc. 2022
En réponse à

Åhh tack Christina 🙏 det gör jag så gärna! Ja det är så spännande med allt som händer just nu ❤️ Gott slut och Gott Nytt med varm kram från Ingrid

J'aime
bottom of page