top of page

Rätt är Lätt - när du behöver IngridFråga: När behövs Ingrid?

Svar 1: När du behöver en konferencier/moderator för att moderera din tillställning, få människor att känna sig trygga på scen och känna att vi håller den röda tråden genom hela vårt event. Grattis, då har du kommit helt rätt!

Svar 2: När du önskar en inspirationsföreläsning om att följa sin väg i livet, göra sina val och framför allt kärleken till sig själv och sin omgivning! Grattis, då är du också rätt!

Svar 3: Till dig som jobbar i skolans värld. Jag föreläser och visar min film om förintelse överlevaren Emerich Roth (som lämnade oss i januari 2021) och just nu jobbar jag med att ta fram ett utbildningsmaterial med filmen som underlag, och det berättar jag gärna mer om när vi hör av varandra.

NYHET på min hemsida finns nu ett offert underlag som tar dig steg för steg framåt, att på ett enkelt sätt fylla i de uppgifter som behövs för att jag skall kunna lämna en offert till dig, och det bästa av allt sidan är öppen 24/7.

Välkommen in och läs mer


Dagens bonus till dig som läser detta blogginlägg:

Med detta speciella blogginlägg för dagen vill jag uppmuntra dig som läser att vara helt sann mot dig själv och de valen du gör i ditt liv. Detta kan ju låta så enkelt och samtidigt så himla svårt att veta, vem är jag och var är jag på väg? Precis så här var det för mig för 5 år sedan, jag stannade upp i livet och lovade mig själv att "hitta den riktiga Ingrid" vad jag vill åstadkomma mer i mitt liv, vad som får mitt hjärta att slå ett extra slag.

Och nu vet jag vad det är och det känns ju helt magiskt rätt - jag älskar mina konferencier och moderator uppdrag, att coacha och hjälpa och göra mina föreläsningar och allt detta kan du nu läsa mer om på min hemsida!

En sak till - hitta din väg och gör dina val i ditt liv och kom ihåg att störst av allt är kärleken 💖 Varm kram från Ingrid

Comments


bottom of page