top of page

Vill du hjälpa mig?


Hej alla härliga människor ❤️

Inom snar framtid skall jag börja min marknadsföringskampanj som kommer att handla om att boka mig som konferencier och moderator (det som jag har jobbat med i 35 år). Så nu behöver jag din/Er hjälp. Har du varit med i något sammanhang där jag agerat konferencier eller moderator? Eller vid något annat tillfälle där du skulle kunna tänka dig att skriva en recension om mig på Google? Om du vill så blir jag så glad, och här kommer länk till recension sidan; https://g.page/r/CQRDYFXRskEdEAI/review


För min egen del så brukar jag skriva recensioner när jag varit med om både positiva möten och upplevelser. Jag älskar att lyfta det goda i alla de former och jag är så stolt över att vara en av Googles local guides med 154 000 visningar av mina bilder.


Jag skriver varmt tack på förhand och så passar jag på att önska dig en ljuvlig vecka! Varm kram från Ingrid


Comments


bottom of page